Catàleg d'ofertes

Obri la teva Franquicia BEEP

Les nostres botigues

Cercador de TINTA

Contacta'ns

Blog

Informació legal

www.beep.es és propietat de TICNOVA QUALITY TEAM SL, amb domicili social al polígon industrial Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias 161 de Reus, Tarragona, amb CIF B-43067586 i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona al tom 2414 de Societats, Foli 51, Full T-8145, inscripció 51a, amb URL www.ticnova.es.

La utilització de la pàgina web de BEEP atribueix la condició d’usuari d’aquesta (en endavant, l’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Avís Legal i en les Condicions Generals de Compra si l’usuari realitza una petició de compra, segons la versió publicada per BEEP en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a l’esmentada pàgina. Els texts, imatges, animacions i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat de Ticnova.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzemament, total o parcial, ha de comportar el previ consentiment per escrit de Ticnova, a no ser que s’indiqui el contrari. Ticnova no es fa responsable de qualsevol dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de l’esmentada informació, o de l'ús que d'ella se'n pugui fer.

Política de privacitat

Totes les dades sol•licitades en aquest lloc web tenen per objecte donar-vos el millor servei. L’adreça electrònica i el telèfon ens permeten tenir un contacte ràpid amb vosaltres per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir. En el cas de venda en línia, les dades de la targeta de crèdit viatgen per la xarxa encriptats, per la qual cosa utilitzar aquest mitjà de pagament és tan segur com fer-ho en una botiga física.

BEEP només contactarà amb aquelles persones que ens demanin específicament que les mantinguem informades sobre algun tema concret o en el cas que hagin guanyat algun concurs, promoció, etc. Mai vendrà, intercanviarà o distribuirà la vostra informació personal (nom, adreça física, adreça electrònica, telèfon, etc.) a terceres parts sense el vostre consentiment explícit. Amb motiu de l’entrada en vigor de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que els usuaris tenen reconeguts, i podran exercitar els drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició de les seves dades contactant amb nosaltres per correu postal al departament d’Atenció al Client Beep, TICNOVA QUALITY TEAM SL: Pol. Ind. Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias 161 de Reus (Tarragona).
  • Descobreix amb BEEP la impressora fotogràfica HP Sprocket Descobreix amb BEEP la impressora fotogràfica HP Sprocket
    A BEEP et proposem un equip d'impressió nou que sempre podràs portar amb tu. Es tracta de la impressora fotogràfica HP Sprocket, que podeu trobar a les botigues BEEP i a la botiga online: http://www.beep.es/productos/impresora-hp-sprocket-blanca__HP8468 Amb HP S...
  • Emporta't 100 euros al comprar el teu Samsung Galaxy S8 o S8+ a BEEP Emporta't 100 euros al comprar el teu Samsung Galaxy S8 o S8+ a BEEP
    Ja t'has deixat seduir pel Samsung Galaxy S8? Doncs bé, a BEEP t'ajudem a decidir-te, i per això t'expliquem la promoció consistent en un reemborsament de 100 euros. Així, per la compra de qualsevol telèfon intel·ligent S8 i S8+ entre els dies 1 de setembre i 31 d'octubr...
FranquiciasA la web de BEEP utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.