Catàleg d'ofertes

Obri la teva Franquicia BEEP

Les nostres botigues

Cercador de TINTA

Contacta'ns

Blog

> Ocupació
Ocupació

Si voleu pertànyer a l’equip humà de BEEP, envieu-nos el vostre currículum amb una fotografia recent a la següent adreça:

   TICNOVA Quality Team, SL
   Polígon Industrial Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias, 161
   Reus 43206, Tarragona

Ompliu el següent formulari amb el vostre currículum i us tindrem en compte en els processos de selecció. Si no podeu enviar el present formulari podeu remetre’ns un correu electrònic amb el vostre currículum, indicant a l’assumpte el nom de la localitat a la qual desitgeu optar, a l'adreça beep@beep.es.

Les dades facilitades seran exclusivament utilitzades per les empreses del grup Ticnova. Si voleu cancel·lar la vostra informació envieu-nos un email a beep@beep.es.


Formulari de sol·licitud d’ocupació

Centre:

En compliment amb l’establert en la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu, passaran a formar part d’un fitxer de propietat de Ticnova Quality Team, S.L. per a gestió comercial. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició per escrit a Polígono Industrial Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias 161 de Reus, Tarragona.
  • Descobreix amb BEEP la impressora fotogràfica HP Sprocket Descobreix amb BEEP la impressora fotogràfica HP Sprocket
    A BEEP et proposem un equip d'impressió nou que sempre podràs portar amb tu. Es tracta de la impressora fotogràfica HP Sprocket, que podeu trobar a les botigues BEEP i a la botiga online: http://www.beep.es/productos/impresora-hp-sprocket-blanca__HP8468 Amb HP S...
  • Emporta't 100 euros al comprar el teu Samsung Galaxy S8 o S8+ a BEEP Emporta't 100 euros al comprar el teu Samsung Galaxy S8 o S8+ a BEEP
    Ja t'has deixat seduir pel Samsung Galaxy S8? Doncs bé, a BEEP t'ajudem a decidir-te, i per això t'expliquem la promoció consistent en un reemborsament de 100 euros. Així, per la compra de qualsevol telèfon intel·ligent S8 i S8+ entre els dies 1 de setembre i 31 d'octubr...
FranquiciasA la web de BEEP utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.